Klachten over afhandeling van aardbevingsschade verdriedubbeld

In 2014 kwamen bijna drie keer zo veel (315) klachten binnen over de afhandeling van aardbevingsschade dan in 2013 (116). Slachtoffers van aardbevingsschade klagen voornamelijk over de slechte communicatie met de NAM, die verantwoordelijk is voor de gaswinning in Groningen. Ook worden de klachten volgens veel mensen niet voortvarend genoeg afgehandeld.

Deze cijfers zijn afkomstig uit de jaarrapportage van de Onafhankelijke Raadsman Gaswinning, Leendert Klaassen. Veel klagers ervaren psychosociale druk, stress en gevoelens van onmacht, en volgens veel mensen wordt er onvoldoende emphatisch gereageerd bij klachten.

Lees meer over deze cijfers

Neem het heft in eigen hand

Total Wall Concept biedt u een duurzame en professionele oplossing tegen aardbevingsschade. Muurschade wordt onzichtbaar hersteld en bovendien wordt nieuwe schade voorkomen dankzij onze preventieve aardbevingszorg. Total Wall Concept heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het voorkomen en herstellen van aardbevingsschade. Wij werken alleen met gecertificeerde dealers die goed bekend zijn met de problematiek in de regio. Bovendien bieden we u gratis de vrijblijvende FreeScan aan. We komen dan bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen en u te adviseren over de te ondernemen stappen.

Meer weten over onze oplossing tegen aardbevingsschade?

Download dan ons whitepaper over het voorkomen van aardbevingsschade. Dit whitepaper is 100% gratis.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>